Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЗАТВОРЕНА ПИЦА

БРАШНО Т-500, КАШКАВАЛ (растителен), ПЕЧУРКИ, ПИЛЕШКА ШУНКА, ГОТВАРСКА СОЛ, КЕЧАП, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, ОРИГАНО, ЗАЧИН, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)