Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ИНТЕГРАЛЕН ТРИАГОЛНИК СО КАШКАВАЛ,ПЕЧУРКИ И ПАВЛАКА

БРАШНО Т-500, ИНТЕГРАЛНА СМЕСА, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитини Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ЈАЈЦА, КАШКАВАЛ (растителен), ПЕЧУРКИ, ПАВЛАКА (растителна), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПОСИП ДЕКОРАТИВ, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)