Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КОМПИРОВА СОЛЕНА СО СИРЕЊЕ

ЈАЈЦА, БРАШНО Т-500, КОМПИРОВА СМЕСА, МЕШАНА УРДА (млечна, растителна), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитини Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ПОСИП ЛУКЧЕ, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ