Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КОМПИРОВА ПОТКОВИЦА СО СПАНАЌ И КАШКАВАЛ

БРАШНО Т-500, КОМПИРОВА СМЕСА, СПАНАЌ, КАШКАВАЛ (растителен), ПОСИП ЛУКЧЕ, ЈАЈЦА, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитини Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ