Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КИФЛА СО ПИЦА ФИЛ

БРАШНО Т-500, ШУНКА (пилешка), КАШКАВАЛ (растителен), КЕЧАП, ПЕЧУРКИ, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ОРИГАНО, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ГОТВАРСКА СОЛ, ШЕЌЕР, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими