Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КРОФНА СО ЧОКО ПРЕЛИВ

ЈАЈЦА, БРАШНО Т-500, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ЧОКОЛАДЕН ПРЕЛИВ, ПАЛМИНО РАСТИТЕЛНО МАСЛО, КРЕМ, ЧОКОЛАДНИ ТРОШКИ, СМЕСА ЗА КРОФНИ, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитини Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)