Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ОВОШЕН ПОЈАДОК

БРАШНО Т-500, ИНТЕГРАЛНА СМЕСА, СУВО ГРОЗЈЕ, СУВИ СМОКВИ, БРУСНИЦА, ПОСИП ДЕКОРАТИВ, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитини Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ГОТВАРСКА СОЛ