Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

МЕКИЦА

БРАШНО Т-500, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПАЛМИНО РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО, ГОТВАРСКА СОЛ