Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЧИЈАБАТА БЕЛА (МАЛА)

БРАШНО Т-500, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ЧИЈАБАТА СМЕСА (пченичен глутен, јачменов слад, суво пченично кисело тесто (пченично брашно Т-550, пченично сладно брашно, готварска сол, стартер, оцетна киселина, млечна киселина), пченично брашно Т-550, инактивен пекарски квасец, емулгатор, ензими, аскорбинска киселина), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пченично брашно, ензими