Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ОМЕГА ЃЕВРЕК

БРАШНО Т-500, ИНТЕГРАЛНА СМЕСА, ПОСИП ДЕКОРАТИВ, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ