Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПЧЕНКАРЕН ТРИАГОЛНИК СО КАШКАВАЛ, ПЕЧУРКИ И ПАВЛАКА

БРАШНО Т-500, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитини Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ПЧЕНКАРНА СМЕСА, КАШКАВАЛ (растителен), ПЕЧУРКИ, ПАВЛАКА (растителна), ПЧЕНКАРЕН ПОСИП, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ