Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИРОШКА ОД ТЕСТО СО ШУНКА

БРАШНО Т-500, ЈАЈЦА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ШУНКА (пилешка), ПАЛМИНА МАСТ, ПРЕЗЛА, ПАВЛАКА (растителна), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)