Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИРОШКА ОД ГОТОВИ КОРИ СО ШУНКА

ГОТОВИ КОРИ, ЈАЈЦА, ПАЛМИНА МАСТ, ШУНКА (пилешка), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПРЕЗЛА, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО