Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИРОШКА ОД ГОТОВИ КОРИ СО КАШКАВАЛ

ГОТОВИ КОРИ, ЈАЈЦА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПАЛМИНА МАСТ, КАШКАВАЛ (растителен), ПРЕЗЛА, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО