Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПЧЕНКАРНА ПЛЕТЕНКА СО СПАНАЌ И УРДА

БРАШНО Т-500, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитини Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ПЧЕНКАРНА СМЕСА, СПАНАЌ, МЕШАНА УРДА (млечна, растителна), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, СУСАМ, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ