Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПЧЕНКАРНА ПОТКОВИЦА СО МАСЛИНКА И СИРЕЊЕ

БРАШНО Т-500, ПЧЕНКАРНА СМЕСА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, МЕШАНА УРДА (млечна, растителна), ГОТВАРСКА СОЛ, МАСЛИНКА, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)