Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПЧЕНКАРНА СОЛЕНКА СО СИРЕЊЕ

БРАШНО Т-500, МЕШАНА УРДА (млечна, растителна), ПЧЕНКАРНА СМЕСА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитини Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ГОТВАРСКА СОЛ