Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СОЈА ПЕЦИВО СО ПАВЛАКА, ПЕЧУРКИ И КАШКАВАЛ

ЈАЈЦА, БРАШНО Т-500, КАШКАВАЛ (растителен), ПЕЧУРКИ, ПАВЛАКА (растителна), СОИНА ЛУШПА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)