Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЧУНЧЕ ПЧЕНКАРНО СО ТИКВИЦА И МОДАР ПАТЛИЏАН

БРАШНО Т-500, КАШКАВАЛ (растителен), ТИКВИЦА, МОДАР ПАТЛИЏАН, МОРКОВ, ПЧЕНКАРЕН ПОСИП, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)