Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

БАЈАДЕРА

БИСКВИТИ (брашно, шеќер, билна маст, лецитин од соја, готварска сол, амониум и содиум бикарбонат, природна арома: ванила), МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор Е-322, лецитин, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ШЕЌЕР, ЧОКОЛАДО (шеќер, хидрогенизирана растителна маст, какао во прав, гликозен сируп, лецитин од соја), МЕЛЛА ЛЕШНИК (лешници, шеќер, пченична прекрупа, модифициран скроб, пченично брашно Т-550, варено млеко во прав, агенси за нараснување, јачменов слад, вода, хидрогенизирана билна маст, арома, зачин)