Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

БЕЛА РАДА

ОРЕВИ, ДЕКОР АП (вода, хидрогенизирана билна маст, шеќер, стабилизатори, натриум казеин, емулгатори, готварска сол, ароми, бои), ШЕЌЕР, ЈАЈЦА, БРАШНО Т-500