Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КАРИДО ПИТА

ЈАЈЦА, ПАВЛАКА, ГЛИКОЗЕН СИРУП, БРАШНО Т-500, ШЕЌЕР, ОРЕВИ, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО, СОДА БИКАРБОНА