Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

БОЕМ КОЦКА

ЈАЈЦА, ШЕЌЕР, ОРЕВИ, БРАШНО Т-500, АБ ДЕКОР АП (вода, хидрогенизирана билна маст, шеќер, стабилизатори, натриум казеин, емулгатори, лецитин од соја, готварска сол, ароми, боја), КАКАО, ВАНИЛА КРЕМ (шеќер, скроб, млеко во прав, стабилизатор, боја и ароми), ЧОКОЛАДЕН ПРЕЛИВ (шеќер, хидрогенизирана растителна маст, какао во прав, гликозен сируп, лецитин од соја)