Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ВИШНА КОЛАЧ

ВИШНА ФИЛ (вода, шеќер, вишна, модифициран скроб, лимонска киселина, конзерванс), ЈАЈЦА, БЕЛ КРЕМ (шеќер, модифициран скроб, хидрогенизирана билна маст, варено полномасно млеко во прав, млечни протеини, згуснувачи, емулгатори, арома, готварска сол, бои), БРАШНО Т-500, ШЕЌЕР, ФРЕШЕКС (средство за одржување на свежина, шеќер, вода, емулгатори), ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО