Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЗЛАТЕН МАФИН

ЈАЈЦА, ЗЛАТЕН МАФИН СМЕСА (шеќер, пченичен скроб, пченично брашно Т-550, билна маст, модифициран скроб, сурутка во прав, агенси за нараснување, емулгатори, готварска сол, згуснувач, гликозен сируп, варено млеко во прав, арома), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, БЕЛ КРЕМ (шеќер, модифициран скроб, хидрогенизирана билна маст, сварено полномасно млеко во прав, млечни белковини, згуснувачи, емулгатори, арома, готварска сол, бои)