Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ИНДИЈАНКА

МАРГАРИН (билни масти, масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор Е-322, лецитин, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ЈАЈЦА, БРАШНО Т-500, ШЕЌЕР, ПЧЕНКАРЕН СКРОБ, КАКАО, КАНДИРАНО ОВОШЈЕ, БЕЛКА ВО ПРАВ, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО, ФРЕШЕКС (средство за одржување свежина, шеќер, вода, емулгатори)